Kandidaterna för FSF:s styrelse och ordförande 2021

FSF:s ordförande och styrelse 2020 väljs under förbundsmötet 12.-13.11.2020.

Man kan ställa upp som kandidat senast på förbundsmötet. Hittills har följande personer ställt upp till ordföranden och styrelsen:

Till ordförande 2021

 

Nevanpää, Annika

Tammerfors universitetets studentkår

 

Jag vill leda en påverkande studentrörelse, där alla kan känna sig viktiga, finna gemenskap och känna sig uppskattade. Tillsammans kan vi bilda en jämlikare värld, som bygger på välfärd, rättvisa och bildning.

annikanevanpaa.fi

 

Sandroos, Aleksi

Vasa universitets studentkår

 

Jag är en driftig och kompetent ledare som lyssnar på och förenar folk och är inte rädd för att lämna saker obehandlade. I min ledning gör studentrörelsen saker bättre tillsammans, lyssnar och är mer transparent. Bekanta dig på adressen bit.ly/meidanliike.

 

Virtanen, Teemu

Studentkåren vid Uleåborgs universitet

 

I mig får FSF en erfaren, sakkunnig och empatisk ledare med förmåga att ena studentrörelsens röst. Under min ledning säkerställer FSF att man efter ett exceptionellt år satsar tillräckligt på utbildning, välmående och stödtjänster.

www.teemunkaa.com

www.facebook.com/teemunkaa 

 

Till styrelse 2021

 

Jäppinen, Ville

Tammerfors universitetets studentkår

 

Mitt FSF är en aktiv, diskuterande röst för universitetsstuderande som bygger en bättre morgondag. Ett sådant förbund vill jag vara med om att bygga under det följande året. Du får tag på mig till exempel via Twitter @jappinenville eller via min kampanjwebbplats trey.fi/ville-syl2021.

 

Kouzmitchev, Konstantin

Samlingspartiets studenter

 

Som barn i en invandrarfamilj har jag en stark syn och motivation att driva internationella studerandes ärenden i såväl Finland som Europa. Jämställdhetsarbetet är inte färdigt, och det får inte längre finnas utrymme för fördomar inom våra högskoleutbildningar eller på arbetsmarknaden.

IG: konstakouzmitchev

FB: Konsta Kouzmitchev

 

Kyllönen, Riku-Petteri

Studentkåren vid Helsingfors universitet

 

Tiden efter pandemin kommer att vara mycket annorlunda än tiden före den kom. I mig får FSF en långsiktig intressebevakare med förmåga och drive för att visa vägen för dagens samhällsutveckling.

 

Rouvari, Akseli

Studentkåren vid Helsingfors universitet

 

Idérikedom och kreativitet, snabb inlärningsförmåga, mitt sätt att vara en människonära teamspelare, förmåga att bemöta människor med empati och lyssna. Mina visioner i brännande studentfrågor. Skäl till att välja just mig till FSF:s styrelse.

https://hyy.fi/sv/akselirouvari

FB: https://www.facebook.com/akselisylliin

Twitter: @AkseliRouvari

IG: @akselirouvari

 

Saarinen, Camilla

Studentkåren vid Åbo Universitet

 

Varför borde du välja mig till FSF? FSF behöver en målmedveten, kritisk tänkare som vill förstå och utveckla organisationen som helhet. Jag har sakkunskap, iver och beslutsamhet och vill bevaka studenternas intressen på bästa möjliga sätt!

IG: @camilla_syl_hallitukseen

Webbplats: https://camillasaarinen.com/

 

Tenhovuori, Saara

Studentkåren vid Östra Finlands universitet

 

Som intressebevakare är jag produktiv och mycket motiverad: också med tanke på min utbildning är det viktigt för mig att försvara utbildning. Min omfattande erfarenhet och min förståelse för högskolornas verksamhet behövs absolut i förbundsstyrelsen.

www.saaratenhovuori.com

 

Vi ses i förbundsmöte 12.-13.11.2020!

Nyaste publikationer

Se mer
SYL contact us SYL logo
Har du frågor? Kontakta oss!
Vi är experter på studentliv och står till din tjänst. Vi svarar gärna på alla aktuella frågor som gäller studerande och högre utbildning.