Elisa Selinummi SYL:n hallinto- ja talouskoordinaattoriksi & OSS-Järjestöpalveluiden toimitusjohtajaksi

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallitus on valinnut Elisa Selinummen hallinto- ja talouskoordinaattoriksi. Selinummi aloittaa perehtymisen työhön heti ensi viikolla, ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Selinummi tulee tehtävään Sanna Juutisen tilalle, joka siirtyi Valtiovarainministeriöön hankekoordinaattoriksi.

“Elisa vakuutti rekrytointiprosessissa asiantuntevalla otteellaan ja upealla motivaatiollaan. Hän on todellinen hallinnon ammattilainen, jollaista Lapinrinteelle etsimme”, pääsihteeri Eero Manninen iloitsee.

Selinummi on toiminut aiemmin mm. Sosialidemokraattisten Nuorten pääsihteerinä sekä talouspäällikkönä. Kokemuksensa lisäksi hän osoitti näkemystä hallinnon kehittämisestä ja merkityksestä organisaatiolle.

SYL:n hallinto- ja talouskoordinaattorin tehtävien lisäksi Selinummi aloittaa myös Oy OSS Järjestöpalvelut Ab:n toimitusjohtajana. “Elisasta saamme vankan talouden ja hallinnon osaajan, esimiehen sekä organisaation kehittäjän myös OSS:lle”, hallituksen puheenjohtaja Jouni Parkkonen analysoi.

Tervetuloa tiimiimme, Elisa!

Lisätiedot:

SYL: Pääsihteeri Eero Manninen, p. 045 631 7145 etunimi.sukunimi@syl.fi

SYL: Puheenjohtaja Riina Lumme, p. 044 906 5007 etunimi.sukunimi@syl.fi

OSS: Hallituksen puheenjohtaja Jouni Parkkonen, p. 040 593 3338 etunimi.sukunimi@kovary.fi

Hallinto- ja talouskoordinaattori & toimitusjohtaja Elisa Selinummi p. 0400 671 203 etunimi.sukunimi@syl.fi

 

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.