SYL:n hallitus 2017 esittäytyy!

Riina Lumme, puheenjohtaja

“Opiskelen papereiden mukaan kuudetta vuotta politiikan tutkimusta Turun yliopistossa, mutta todellisuudessa aloitan nyt kolmatta vuotta y-liikkeen parissa siirryttyäni TYYn hallituksen puheenjohtajan tehtävästä SYL:n johtoon. Opiskelijoiden edunvalvonnan lisäksi kiinnostaa poliittisen järjestelmän kiemurat ja kuorossa laulaminen. Alkavassa vuodessa minua motivoi eniten uuden oppiminen ja toimiminen asiastaan innostuneiden ja osaavien ihmisten kanssa.”

Tarik Ahsanullah, varapuheenjohtaja, viestintä, järjestöt

“Olen neljännen vuoden oikeustieteilijä Helsingin yliopistosta. Viime vuonna HYY:n hallituksessa vastasin omistajaohjauksesta sekä koulutuspolitiikasta. Tältä vuodelta odotan eniten uusien innokkaiden ylioppilaskuntatoimijoiden kanssa yhdessä tekemistä sekä näkyvää edunvalvontatyötä!”

Jyri Lähdemaa, hallituksen jäsen, koulutuspolitiikka

“Olen lääkekehityksen opiskelija Turusta ja viime vuonna toimin TYYn hallituksen koulutuspoliittisena vastaavana. Saan ilokseni jatkaa samassa tehtävässä myös kansallisella tasolla. Odotan vuodelta hyviä vuosijuhlia – ja kutsuja niihin kiitos, mutta myös kovaa vääntöä edunvalvonnan parissa ja mahtavaa kopoilua”

Maria Loima, hallituksen jäsen, korkeakoulupolitiikka, työelämä, Dare to Learn

“Olen käytännöllisen filosofian opiskelija Helsingin valtsikasta. Muutaman vuoden kopo- ja työelämätaustalla olen todella innoissani tästä vuodesta ja erityisen kiinnostavaksi teemaksi nousee elinikäinen oppiminen. Tämän teeman ympärille kasattava oppimisen huipputapahtuma Dare to Learn on jotain, jota jokaisen yo-kunnan aktiivin kannattaa odottaa! Minuun saa olla yhteydessä kaikenlaisissa kysymyksissä, moikataan kun tavataan!”

Jimmy Nylund, sosiaalipolitiikka (terveydenhuolto, hyvinvointi), yhdenvertaisuus, kieliasiat

“Morjens! Olen koneteekkari Aalto-yliopistosta ja tänä vuonna saan kunnian tehdä​​​​​​​​​​​​​​ edunvalvontaa SYL:n hallituksessa. Viime vuonna olin AYY:n hallituksessa ja sitä ennen olen ollut aktiivinen Aallon ruotsinkielessä osakunnassa Teknologföreningen. Odotan innoissani saada työskennellä SYL:n toimiston ja ylioppilaskuntien kanssa tänä vuonna!”

Jani Sillanpää, sosiaalipolitiikka (toimeentulo, asuminen), ympäristö, kuntavaalit

“Viime vuonna tein sosiaali- ja kunnallispolitiikkaa TTYY:n hallituksessa ja nyt samat hommat jatkuu SYL:ssa. Olen neljännen vuoden raksateekkari Tampereen teknillisestä yliopistosta. Hektisestä keväästä huolimatta pyrin kehittämään soposektoria Jimmyn kanssa teidän toivomaan suuntaan.”

Veera Alahuhta, kansainvälinen edunvalvonta ja kehitysyhteistyö

“Olen oululainen kulttuuriantropologian neljännen vuoden opiskelija ja oma taustani on OYY:ssa jonka hallituksessa vastasin viime vuonna kansainvälisistä asioista, järjestöasioista ja kehitysyhteistyöstä. Tältä vuodelta odotan kovaa työtä, innostumisia, onnistumisia ja huippuja hetkiä ylioppilasliikkeen kanssa!”

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.