Heidi Rättyä SYL:n koulutuspolitiikan asiantuntijan sijaiseksi

Tiedote 7.10.2021

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallitus on valinnut humanististen tieteiden kandidaatti Heidi Rättyän koulutuspolitiikan asiantuntijan sijaiseksi. Rättyä aloittaa työssään lokakuussa ja sijaisuus jatkuu kesäkuuhun 2023 saakka.

“Olemme SYL:ssa tosi onnekkaita, kun saamme joukkoomme niin energisen edunvalvojan ja kovan asiaosaajan kuin Heidi”, pääsihteeri Sonja Raitamäki hehkuttaa.

Koulutuspolitiikan asiantuntijan vastuulla on muun muassa korkeakoulutuksen laatuun ja sen kehittämiseen, elinikäiseen oppimiseen sekä työelämään ja opintojen suorittamiseen liittyvä vaikuttaminen ja edunvalvonta.

Rättyä on aiemmin työskennellyt muun muassa Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitossa Helsingin vihreiden nuorten toiminnanjohtajana sekä Helsingin yliopiston ylioppilaskunnassa koulutuspoliittisena asiantuntijana. Rättyä on ollut myös SYL:n hallituksessa luottamustoimessa vuonna 2019.

“Tuntuu mahtavalta päästä jälleen työskentelemään opiskelijoiden edunvalvonnan ja koulutuspolitiikan parissa liiton valmistautuessa vuoden 2023 eduskuntavaaleihin”, Rättyä kertoo.

Tervetuloa SYL:n porukkaan, Heidi!

Lisätiedot:

Pääsihteeri Sonja Raitamäki, p. 040 741 1251, etunimi.sukunimi@syl.fi

Puheenjohtaja Annika Nevanpää, p. 044 906 5007 etunimi.sukunimi@syl.fi

 

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.