Minna Kouvalainen SYL:n ja SAMOK:n arkistoharjoittelijaksi

Tiedote 30.3.2022

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallitus on valinnut Minna Kouvalaisen SYL:n ja SAMOK:n yhteiseksi arkistoharjoittelijaksi. Kouvalaisen harjoitteluun kuuluu SYL:n ja SAMOK:n arkistojen järjestäminen ja materiaalin saattaminen luovuttamiskelpoiseksi Kansallisarkistoon. Hallitus teki valinnan kokouksessaan 15.3.

”Minna vakuutti meidät erittäin valmiilla työotteellaan ja kovalla halulla kehittyä historian ja arkistoinnin saralla. Hänestä saadaan loistava lisä SYL:n tiimiin kevään ajaksi”, harjoittelun ohjaajana toimiva SYL:n hallinto- ja talouskoordinaattori Veera Alahuhta sanoo.

Minna Kouvalainen opiskelee historiaa Helsingin yliopistossa ja on työskennellyt Vantaan kaupungilla sijaisopettajana. Lisäksi hän on toiminut muun muassa omassa ainejärjestössään yhdenvertaisuusvastaavana sekä Students of Color -järjestön varapuheenjohtajana. Kouvalainen aloittaa harjoittelun 1.4.

”Odotan innolla harjoittelun alkamista, sillä tämä on ensimmäinen kertani omaan alaan liittyvissä työtehtävissä. Ihanaa vihdoin päästä hyödyntämään omia opintoja ja oppia uutta! On tosi kivaa myös työskennellä tahon kanssa, joka on niin lähellä yliopistoa. Varsinkin näin keväällä kun aina pitää hyvästellä vuoden opintoja niin nyt tuntuu kuin opinnot vielä hetken jatkuisivat!” Minna Kouvalainen kertoo.

Tervetuloa SYL:n porukkaan Minna!

 

Lisätiedot:
Hallinto- ja talouskoordinaattori Veera Alahuhta 044 780 02020 veera.alahuhta@syl.fi
Puheenjohtaja Konstantin Kouzmitchev konstantin.kouzmitchev@syl.fi

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.