Sinituuli Suominen SYL:n kehityspolitiikan asiantuntijaksi

Tiedote 25.1.2021

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallitus on valinnut OTM Sinituuli Suomisen liiton uudeksi kehityspolitiikan asiantuntijaksi. Kehityspolitiikan asiantuntijan tehtäviin kuuluu SYL:n kehitysyhteistyöhankkeiden hallinnointi sekä uusien hankkeiden suunnittelu ja hakeminen. Suominen aloittaa työssään helmikuun alkupuolella.

“Olen todella ilahtunut, että Sinituuli tulee osaksi SYL:n asiantuntijajoukkoa. Sinituuli vakuutti meidät innostuksellaan vapaaehtoistoiminnan koordinnoista sekä ajatuksillaan hankkeiden vaikuttavuuden kehittämisestä”, pääsihteeri Sonja Raitamäki iloitsee.

Suominen on aiemmin työskennellyt kehitysyhteistyön parissa muun muassa Naisten Pankilla ja Turun yliopiston ylioppilaskunnalla.

“SYL on vuosikymmeniä tukenut kehitysyhteistyöllään koulutusta ja pitänyt globaalikysymyksiä esillä yhdessä ylioppilaskuntien kanssa. Olen valtavan innoissani, että pääsen jatkamaan ja kehittämään tätä työtä SYL:n energisessä porukassa”, Suominen hehkuttaa. 

Tervetuloa SYL:n porukkaan, Sinituuli!  

 

Lisätiedot:

Pääsihteeri Sonja Raitamäki, p. 040 741 1251, etunimi.sukunimi@syl.fi

Puheenjohtaja Annika Nevanpää,  p. 044 906 5007 etunimi.sukunimi@syl.fi

 

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.