Sonja Raitamäki ja Jani Sillanpää SYL:n sosiaalipolitiikan asiantuntijoiksi

TIEDOTE 9.3.2018

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallitus on valinnut Sonja Raitamäen ja Jani Sillanpään liiton uusiksi sosiaalipolitiikan asiantuntijoiksi. Raitamäen asiantuntijatehtäviin kuuluu opiskelijoiden terveyteen ja yhdenvertaisuuteen  liittyvä edunvalvonta ja asiantuntijatyö, Sillanpää puolestaan vastaa SYL:ssä opiskelijoiden toimeentulo- ja asumisasioista. Muut sosiaalipolitiikan vastuukokonaisuudet sovitaan tarkemmin erikseen, tiedotamme asiasta myöhemmin nettisivuillamme.

Raitamäellä on laajaa kokemusta opiskelijoiden terveys- ja yhdenvertaisuusasioista. Hän toimii tällä hetkellä asiantuntijana opiskelijakunta TUOssa, ja aiemmin vuonna 2016 SAMOKin varapuheenjohtajana. “Olemme tosi iloisia, että saamme Sonjan osaamisen, tarmon ja aurinkoisen asenteen SYL:n käyttöön! Hänen kokemuksensa amk-kentältä tulee meille myös tärkeään tarpeeseen YTHS:n laajentumisprosessissa”, puheenjohtaja Miika Tiainen iloitsee.

Sillanpää toimi vuonna 2017 SYL:n hallituksessa, tuolloin vastuullaan niin ikään toimeentulo- ja asumisasiat. “Jani vakuutti motivaatiollaan ja asiaosaamisellaan koko rekrytointiprosessin ajan. Hän osoitti ammattimaisen asiantuntijan ja lobbarin otteita hallituksessamme jo viime vuonna, ja olemme innoissamme saadessamme Janista meille uuden asiantuntijan!” pääsihteeri Eero Manninen hehkuttaa.

Raitamäki ja Sillanpää aloittavat työnkuviinsa perehtymisen hetimiten, mutta virallisesti vastuunsiirto tapahtuu molempien osalta huhtikuussa.

Tervetuloa SYL:n jengiin, Sonja ja Jani!  

Lisätiedot:
Pääsihteeri Eero Manninen, p. 045 631 7145 etunimi.sukunimi@syl.fi
Puheenjohtaja Miika Tiainen,  p. 044 906 5007 etunimi.sukunimi@syl.fi

 

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.