Suomen ylioppilaskuntien liiton puheenjohtaja Riina Lumme Linnan juhliin – puvussa muistutus koulutuksesta

Tiedote 5.12.2017

 

Suomen ylioppilaskuntien liiton puheen­joh­ta­ja Riina Lumme osal­lis­tuu Tasavallan presi­dent­ti Sauli Niinistön isän­nöi­mään Linnan juhlaan 100-vuotiaan Suomen itsenäisyyspäivänä.

“On upeaa, että tänä vuonna juhliin on kutsuttu erityisen paljon nuorten ja opiskelijoiden edustajia. 100-vuotiaan Suomen tulee katsoa myös eteenpäin”, Lumme iloitsee.

Puvussaan Lumme korostaa suomalaista suunnittelua: Marimekon Kullervo-kankaasta tehty puku on vaatetussuunnittelija Laura Hannulan luomus. Puvun yksityiskohdissa muistetaan myös kahden vuoden takaista korkeakouluopiskelijoiden Koulutuslupaus-kampanjaa.

“Koulutus on näkynyt julkisessa keskustelussa tänäkin vuonna vahvasti, mikä on hyvä asia. Kampanja oli monella tapaa merkityksellinen keskustelun suunnalle ja tietenkin opiskelijaliikkeelle”, puheenjohtaja analysoi.

Asusteissa Turussa kaupunginvaltuutettuna toimiva Lumme tuo esiin kotikaupunkiaan. Laukku on valmistettu Vallilan Turku-aiheisesta Aurajoki-kankaasta ja korut on suunniteltu turkulaisessa Aito-kultasepänliikkeessä Timo Kankaan ja Mikko Laineen toimesta.

Lisätietoja:

Riina Lumme, SYL:n puheenjohtaja, 044 906 5007

Liisa Kontunen, SYL:n viestintäasiantuntija, 041 515 2228

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.