Suomen ylioppilaskuntien liitto hakee viestintäharjoittelijaa keväälle ja syksylle 2018!

Hakuilmoitus 5.2.2018

SYL etsii viestintäharjoittelijoita keväälle ja syksylle 2018!

Me olemme Suomen suurin yliopisto-opiskelijoiden edunvalvonta- ja palvelujärjestö, jossa on vuosittain vaihtuva seitsenhenkinen hallitus sekä yhdeksänhenkinen työntekijätiimi.  Etsimme nyt joukkoomme kahta viestintäharjoittelijaa: keväälle ja syksylle 2018.

Tunnetko sosiaalisen median ja uusimmat trendit monikanavaisessa viestinnässä? Oletko kiinnostunut markkinoinnista, sisällöntuotannosta ja uusien juttujen ideoinnista? Löytyykö sinulta taitoja visuaaliseen viestintään? Hyvä juttu, saatat olla etsimämme henkilö viestintäharjoittelijaksi!

Molemmat viestintäharjoittelut ovat kestoltaan 3 kuukautta. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta kevään harjoittelun osalta mahdollisimman pian.

Millaista viestintäharjoittelu on käytännössä?

Viestintäharjoittelijana tehtäviisi kuuluu esimerkiksi erilaisten viestintäkanaviemme markkinointi ja niihin sisällön tuottaminen, nettisivujen päivittäminen ja viestinnällisissä kampanjoissa avustaminen, tiedottaminen ja muut viestinnän perustehtävät. Lisäksi avustat SYL:n 100-vuotisjuhlien viestinnän valmistelussa ja yhteistyökumppaneiden hankinnassa.

Työpäiviisi sisältyy niin lennokasta ideointia kuin rivakkaa hommiin tarttumista. Toimenkuva on joustava: otamme viestinnän harjoittelujakson suunnittelussa huomioon omat kiinnostuksen kohteesi ja mitä haluaisit oppia harjoittelun aikana.

Toivomme sinulta:

  • Tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, ryhmätyöskentelytaitoja ja aika usein myös heittäytymistä
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa ja  hyvää kirjallista ilmaisua
  • Plussaksi lasketaan kiinnostus ja taidot visuaaliseen viestintään sekä hyvät hoksottimet keksiä uusia tapoja viestiä. Kokemus opiskelijajärjestöistä ei myöskään ole pahitteeksi.

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden työskennellä osana mukavaa ja tavoitteellista työyhteisöä
  • Paljon tekemistä, vastuuta ja oppimiskokemuksia
  • Kilpailukykyisen harjoittelupalkan.

Molemmista harjoittelusta maksetaan palkkaa ja toivomme, että harjoittelijalla on käytettävissään korkeakoulun myöntämä harjoittelutuki.

Kiinnostuitko? Hyvä, toimi siis seuraavasti:

  1. Lähetä hakemuksesi ja cv:si soveltuvin osin osoitteeseen harjoittelija@syl.fi.
  2. Kerro hakemuksessasi ainakin miksi haluat juuri SYL:oon harjoittelijaksi, mitä toivot oppivasi harjoittelusta ja minkä taidon toisit mukanasi työyhteisöömme.
  3. Kerro lisäksi oletko kiinnostunut kevään vai syksyn harjoittelusta tai käytettävissä kenties molempiin.

Täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja:

Työnkuvasta: Liisa Kontunen, viestintäasiantuntija, puh 041 515 2228

Työsuhteeseen liittyvät käytännön asiat: Eero Manninen, pääsihteeri, puh 045 631 7145

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.