Suomen ylioppilaskuntien liitto hakee viestintäharjoittelijaa syksyksi 2019!

Hakuilmoitus 12.8.2019

 

Me olemme Suomen suurin yliopisto-opiskelijoiden edunvalvonta- ja palvelujärjestö, jossa on vuosittain vaihtuva seitsenhenkinen hallitus sekä yhdeksänhenkinen työntekijätiimi.  Etsimme nyt joukkoomme viestintäharjoittelijaa syksyksi 2019.

Tunnetko sosiaalisen median ja ymmärrät, miten some-kanavissa luodaan kohderyhmiin vaikuttavaa sisältöä? Oletko kiinnostunut markkinoinnista, sisällöntuotannosta, monikanavaisesta viestinnästä ja uusien juttujen ideoinnista? Hyvä juttu, saatat olla etsimämme henkilö viestintäharjoittelijaksi!

 

Millaista viestintäharjoittelu on käytännössä?

Viestintäharjoittelijana tehtäviisi kuuluu esimerkiksi viestinnällisen sisällön tuottaminen sosiaalisen median kanaviimme, nettisivujen päivittäminen, viestinnällisten kampanjoiden tekeminen ja tiedottaminen. Lisäksi olet mukana liittokokouksemme viestinnän toteuttamisessa. Pääset myös suunnittelemaan sekä toteuttamaan kansainvälisen European Students’ Convention -tapahtuman viestintää.

Työpäiviisi sisältyy niin lennokasta ideointia kuin rivakkaa hommiin tarttumista. Toimenkuva on joustava: otamme viestinnän harjoittelujakson suunnittelussa huomioon omat kiinnostuksen kohteesi ja sen, mitä haluaisit oppia harjoittelun aikana.

 

Toivomme sinulta:

  • Tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, ryhmätyöskentelytaitoja ja aika usein myös heittäytymistä
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa ja  hyvää kirjallista ilmaisua
  • Plussaksi lasketaan kiinnostus ja taidot visuaaliseen viestintään sekä hyvät hoksottimet keksiä uusia tapoja viestiä. Kokemus opiskelijajärjestöistä ei myöskään ole pahitteeksi.

 

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden työskennellä osana mukavaa ja tavoitteellista työyhteisöä
  • Paljon tekemistä, vastuuta ja oppimiskokemuksia
  • Kilpailukykyisen harjoittelupalkan.

Harjoittelusta maksetaan palkkaa ja toivomme, että harjoittelijalla on käytettävissään korkeakoulun myöntämä harjoittelutuki.

 

Kiinnostuitko? Hyvä, toimi siis seuraavasti:

  1. Lähetä hakemuksesi ja cv:si soveltuvin osin osoitteeseen harjoittelija@syl.fi.
  2. Kerro hakemuksessasi ainakin miksi haluat juuri SYL:oon harjoittelijaksi, mitä toivot oppivasi harjoittelusta ja minkä taidon toisit mukanasi työyhteisöömme.

Hae pikimmiten, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Mahdolliset haastattelut järjestetään SYL:n toimistolla Kampissa tai Skype-yhteydellä viikolla 34 ja tarvittaessa viikolla 35. Lopullisen päätöksen valittavasta harjoittelijasta tekee SYL:n hallitus. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Harjoittelu on kestoltaan 3 kuukautta.

 

Lisätietoja:

Työnkuvasta: Liisa Kontunen, SYL:n viestintäasiantuntija, puh. 041 515 2228
Työsuhteeseen liittyvät käytännön asiat: Eero Manninen, pääsihteeri, puh 045 631 7145

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.