Etsimme viestintäharjoittelijoita keväälle ja syksylle 2020!

Hakuilmoitus 28.11.2019

SYL etsii kahta viestintäharjoittelijaa ensi vuodelle!

Me olemme Suomen suurin yliopisto-opiskelijoiden edunvalvonta- ja palvelujärjestö, jossa on vuosittain vaihtuva seitsenhenkinen hallitus sekä yhdeksänhenkinen työntekijätiimi. Etsimme nyt joukkoomme viestintäharjoittelijaa sekä keväälle että syksylle 2020.

Oletko kiinnostunut sisällöntuotannosta, monikanavaisesta viestinnästä ja uusien juttujen ideoinnista? Haluatko päästä tekemään vaikuttavaa sosiaalisen median viestintää ja sisältöjä sekä oppimaan visuaalista viestintää, videoeditointia tai kuvankäsittelyä? Hyvä juttu, saatat olla etsimämme henkilö viestintäharjoittelijaksi!

Etsimme kahta harjoittelijaa ensi vuodelle niin, että toinen harjoittelu ajoittuu keväälle ja toinen syksylle. Molemmat harjoittelut ovat kestoltaan kolme kuukautta. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta kevään harjoittelun osalta mahdollisimman pian tammi–helmikuussa.

Millaista viestintäharjoittelu on käytännössä?

Viestintäharjoittelijana tehtäviisi kuuluu esimerkiksi viestinnällisen sisällön tuottaminen sosiaalisen median kanaviimme, nettisivujen päivittäminen, viestinnällisten kampanjoiden tekeminen ja tiedottaminen. Kevääksi palkattava harjoittelija osallistuu muun muassa SYL:n satavuotisjuhlavuoden viestinnän kehittämiseen ja nettisivujen uudistusprojektiin. Syksyksi palkattava harjoittelija osallistuu erityisesti liittokokouksen viestinnän suunnitteluun, valmisteluun ja toteuttamiseen.

Työpäiviisi sisältyy niin lennokasta ideointia kuin rivakkaa hommiin tarttumista. Toimenkuva on joustava: otamme viestinnän harjoittelujakson suunnittelussa huomioon omat kiinnostuksen kohteesi ja sen, mitä haluaisit oppia harjoittelun aikana.

Toivomme sinulta:

  • Tarkkuutta, järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta, ryhmätyöskentelytaitoja ja aika usein myös heittäytymistä.
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää kirjallista ilmaisua.
  • Plussaksi lasketaan kiinnostus ja taidot visuaaliseen viestintään sekä hyvät hoksottimet keksiä uusia tapoja viestiä.
  • Arvostamme myös englannin ja ruotsin kielen taitoa. Kokemus opiskelijajärjestöistä ei myöskään ole pahitteeksi.

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden työskennellä osana mukavaa ja tavoitteellista työyhteisöä ja tutustua vaikuttamistyötä tekevän organisaation arkeen.
  • Paljon tekemistä, vastuuta ja oppimiskokemuksia.
  • Kilpailukykyisen harjoittelupalkan.

Harjoittelusta maksetaan palkkaa 1 500 euroa kuukaudessa. SYL korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia hakijoita. Ensivaiheessa hakemukset käsitellään anonyymisti.

Kiinnostuitko? Hyvä, toimi siis seuraavasti:

  1. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen harjoittelija@syl.fi viimeistään 6. tammikuuta 2020.
  2. Kerro hakemuksessasi ainakin seuraavat asiat: miksi haluat juuri SYL:oon harjoittelijaksi, mitä toivot oppivasi harjoittelusta ja mitä taitoja toisit mukanasi viestintäsektorillemme. Voit halutessasi liittää hakemukseesi työnäytteitä.
  3. Kerro lisäksi, oletko kiinnostunut kevään vai syksyn harjoittelusta ja mille kuukausille toivoisit harjoittelun sijoittuvan.

Haku päättyy 6. tammikuuta 2020. 

Haastattelut järjestetään SYL:n toimistolla Kampissa tai Skype-yhteydellä viikolla 3 ja tarvittaessa viikolla 4. Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan ja sekä kevään että syksyn harjoittelut ovat kestoltaan kolme kuukautta.

 

Lisätietoja:

Työnkuvasta: Siiri Nousiainen, SYL:n viestintäasiantuntija, etunimi.sukunimi@syl.fi, puh. 041 515 2228 (sähköpostitse ja WhatsAppissa 5.–19.12., puhelimitse 20.12. alkaen)

Työsuhteeseen liittyvät käytännön asiat: Sonja Raitamäki, pääsihteeri, puh 040 7411251 (sähköpostitse ja puhelimitse 18.12. asti)

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.