Finlands studentkårers förbunds förbundsmöte flyttas till nätet 

Meddelande 

15.10.2020 

I år kommer Finlands studentkårers förbunds (FSF) förbundsmöte för första gången att hållas på distans via nätet. 

 

På grund av den rådande coronavirussituationen har FSF:s styrelse beslutat att hålla sitt förbundsmöte den 12–13 november 2020 på distans. Som det ser ut samlas endast förbunsmötes ordförande och sekreterare med FSF:s styrelse och anställda på plats i Hotell Korpilampi i Esbo. På mötesplatsen följs myndigheternas rekommendationer om sammankomster.

Beslutet att flytta förbundsmötet till nätet bygger på aktuella rekommendationer av regionförvaltningsverket. FSF konsulterar även Esbo stads smittskyddsläkare i ärendet. “I den här osäkra situationen upplevde vi det ansvarsfullt att arrangera förbundsmötet på distans. Förbundesmötet är årets höjdpunkt och därför beslutet var mycket svårt för oss. Vi ska göra vårt bästa för att höja den förbundsmöte-atmosfär också online i år,” säger ordförande Tapio Hautamäki. 

Inom en snar framtid skickar FSF en detaljerad anvisning om praktiska arrangemang till förbundsmötets deltagare och intressentgrupper. Som vanligt direktsänds förbundsmötet på FSF:s Youtube-kanal. Förbundsmötets detaljerade tidtabell publiceras vid ett senare tillfälle.

 

Ytterligare information: 

 

Tapio Hautamäki, tfn 044 906 5007

Ordförande

 

Sonja Raitamäki, tfn 040 741 1251

Generalsekreterare 

 

Förfrågningar om praktiska arrangemang

Aino Pekkarinen, tfn 044 780 0202

Förvaltnings- och ekonomikoordinator

 

Alla e-postadresser är i formen förnamn.efternamn(a)syl.fi.

Nyaste publikationer

Se mer
SYL contact us SYL logo
Har du frågor? Kontakta oss!
Vi är experter på studentliv och står till din tjänst. Vi svarar gärna på alla aktuella frågor som gäller studerande och högre utbildning.