FSF publicerade jämlikhetsanvisningar för evenemang

FSF publicerade jämlikhetsanvisningar för evenemang. FSF strävar efter att öka jämställdhet inte bara i sin intressebevakning utan också i förverkligandet av den egna verksamheten. Studentrörelsen vill fungera som föregångare och bygga verksamheten på så vis att alla fullständigt kan delta i rörselsen. Jämlikhet är en av FSF:s fyra värderingar.

FSF har tillsammans med studentkårerna utarbetat riktlinjer för jämlikhet för att organisera evenemang. Genom publiceringen av jämställdhetsanvisningarna binder sig FSF till att försäkra jämställdhet, tillgänglighet och säkerhet för alla deltagare på sina evenemang.

Riktlinjerna för jämlikhet har gjorts så konkret som möjligt. De innehåller instruktioner för planering och organisering av evenemanget, för evenemanget själv och även för tiden efter händelsen.

FSF uppmuntrar sina medlemmar och alla intressentgrupper att tänka på sina egna aktiviteter. Jämlikheten förbättras litet i sänder. Det finns ett behov av vilja och engagemang. Gör ett nyårslöfte att för jämlikheten ett steg framåt!

FSFs jämlikhetsanvisningar för evenemang finns här eller från FSF:s materialbank.

Nyaste publikationer

Se mer
SYL contact us SYL logo
Har du frågor? Kontakta oss!
Vi är experter på studentliv och står till din tjänst. Vi svarar gärna på alla aktuella frågor som gäller studerande och högre utbildning.