SYL ETSII: Hallinto- ja talouskoordinaattoria / toimitusjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen

Työpaikkailmoitus 12.1.2018

 

Oletko tehokas ja tarmokas organisaattori, jolta luonnistuvat niin pienempien kuin suurempienkin tapahtumien järjestelyt? Pärjäätkö yhtä hyvin itsenäisessä työssä talous- ja hallintoasioihin hautautuneena kuin ihmisten kanssa vuorovaikutuksessa vastuu- ja johtamistehtävissä? Oletko luotettava aikaansaaja ja oman työsi aktiivinen kehittäjä? Mahtavaa – saattaisit olla etsimämme henkilö!

 

Haemme nyt

 

HALLINTO- JA TALOUSKOORDINAATTORIA / TOIMITUSJOHTAJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen alkaen heti tai sopimuksen mukaan. Työhön kuuluu SYL:n yleis- ja taloushallinnon toteuttaminen yhteistyössä pääsihteerin kanssa, henkilöstöhallinnon tekniset järjestelyt, kokoussihteerin tehtävät, liittokokouksen järjestelyt ja muiden isojen tapahtumien tuotanto sekä alumnitoiminnan ylläpito.

 

Työhön kuuluvat myös OSS-järjestöpalvelut Oy:n toimitusjohtajan tehtävät (keskimäärin 8 tuntia viikossa), joista maksetaan erillinen korvaus. OSS-järjestöpalvelut on SYL:n, SAMOKin ja OLL:n omistama osakeyhtiö, joka tuottaa omistajilleen ja muille asiakkailleen taloushallinto-, käännös-, ICT- ja toimistopalveluja sekä vastaa toimitiloista Lapinrinteellä. Toimitusjohtajana vastaat yhtiön taloudesta ja hallinnosta, sopimuksista ja suurimmista kilpailutuksista, raportoit yhtiön tilanteesta ja toiminnasta hallitukselle sekä toimit tiimin esimiehenä. Valittavan henkilön kanssa solmitaan toimitusjohtajasopimus OSS:n tehtävien osalta. OSS-järjestöpalvelut Oy:n toimitusjohtajan tehtävät alkavat viimeistään 15.3.2018, mieluiten kuitenkin jo 1.3.2018.

 

Me olemme

 • 15 ylioppilaskuntaa ja n. 130 000 yliopisto-opiskelijaa edustava järjestö
 • tehokas edunvalvoja sekä vastuullinen ja innokas yhteiskunnallinen vaikuttaja
 • kiinnostuneita opiskelijan paremmasta huomisesta, suomalaisesta ja eurooppalaisesta koulutus- ja sosiaalipolitiikasta, työelämäkysymyksistä sekä kansainvälisestä toiminnasta ja kehitysyhteistyöstä.

 

Sinä olet

 • valmis tarttumaan toimeen ja ottamaan SYL:n ja OSS:n hallinnon ja talouden haltuusi
 • oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja analyyttinen
 • suorittanut ainakin jonkin verran korkeakouluopintoja, ehkä jopa tutkinnon
 • innokas viestimään työstäsi myös sidosryhmille ja jäsenyhteisöillemme
 • ehkä ollut mukana opiskelijajärjestö- tai ylioppilaskuntatoiminnassa.

 

Haluaisimme tarjota sinulle

 • mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan tehtävänkuvan
 • rennon mutta tarmokkaan työyhteisön ja 15 kivaa työkaveria
 • palkkaluokan SYL 4 (2 480,35 €/kk) mukaista palkkaa mahdollisine koulutus- ja kokemuslisineen lisättynä OSS-järjestöpalvelut Oy:n toimitusjohtajan palkalla, josta sovitaan erikseen
 • erittäin hyvät työsuhteen edut.

 

Tehtävää voit hakea täyttämällä lomakkeen  sunnuntaihin 28.1.2018 klo 23.59 mennessä. Haastatteluun kutsuttavilta saatetaan pyytää lisäksi ennakkotehtävä tai muita lisätietoja. Mahdolliset haastattelut järjestetään tiistaina 6.2. ja tarvittaessa keskiviikkona 7.2. SYL:n ja OSS:n toimistolla Helsingissä.

 

SYL korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita. Hakemukset käsitellään haun ensimmäisessä vaiheessa anonyymeinä. Tehtävään sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

 

Lisätiedot:

Työn käytännön sisällöstä voit kysyä sekä toimen nykyiseltä hoitajalta Elisa Selinummelta (p. 044 780 0202, etunimi.sukunimi@syl.fi) että pääsihteeri Eero Manniselta (p. 045 631 7145, etunimi.sukunimi@syl.fi).

 

OSS-järjestöpalveluihin liittyvissä kysymyksissä voit olla joko yhteydessä Elisaan tai hallituksen puheenjohtaja Jouni Parkkoseen (p. 040 593 3338, etunimi.sukunimi@kovary.fi)

 

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.