SYL hakee varainhankinnan koordinaattoria 100-vuotisjuhlavuoden projektille

Palatko halusta olla mukana rakentamassa koko opiskelijaliikkeen 100-vuotisjuhlavuotta? Oletko rohkea ja reipas markkinoinnin kehittäjä, ja olet kuin kotonasi myynnillisessä vuorovaikutuksessa? Oletko luotettava aikaansaaja? Mahtavaa – saattaisit olla etsimämme henkilö!

 

Haemme nyt

 

VARAINHANKINNAN KOORDINAATTORIA

 

määräaikaiseen ja osa-aikaiseen (keskimäärin 20 tuntia viikossa) työsuhteeseen alkaen heti tai sopimuksen mukaan. Työsuhde kestää syyskuun 2019 loppuun asti, ja mahdollisesti tarjolla on myös jatkoa. Työn pääsisältö koostuu SYL:n 100-vuotisjuhlavuoden sidosryhmäyhteistyön koordinoimisesta ja kehittämisestä. Tärkein tehtäväsi varainhankinnan koordinaattorina on konseptoida tuellamme SYL 100 -varainhankinta sekä toteuttaa sitä.

Työ koostuu mm. myynnillisistä yhteydenotoista erilaisiin sidosryhmiiimme sekä lahjoittajien hankkimisesta, joten tehtävässä menestyminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja, myynnillistä ymmärrystä, tavoitteellisuutta sekä halua oppia ja omaksua uusia taitoja. Työ sopii hyvin myös opiskelijalle. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen yritysyhteistyöstä ja varainhankinnasta.

 

Me olemme

 • 14 ylioppilaskuntaa ja n. 130 000 yliopisto-opiskelijaa edustava järjestö.
 • tehokas edunvalvoja sekä vastuullinen ja innokas yhteiskunnallinen vaikuttaja.
 • kiinnostuneita opiskelijan paremmasta huomisesta, suomalaisesta ja eurooppalaisesta koulutus- ja sosiaalipolitiikasta, työelämäkysymyksistä sekä kansainvälisestä toiminnasta ja kehitysyhteistyöstä.

 

Sinä olet

 • valmis tarttumaan toimeen ja ottamaan SYL 100 -projektin varainhankinnan haltuusi.
 • oma-aloitteinen, innovatiivinen ja  yhteistyökykyinen.
 • projektinhallintataitoinen (oman työn ja projektien suunnittelu, aikataulutus).
 • innokas viestimään työstäsi myös sidosryhmille ja jäsenyhteisöillemme.
 • ehkä ollut joskus mukana opiskelijajärjestö- tai ylioppilaskuntatoiminnassa.

 

Haluaisimme tarjota sinulle

 • mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan tehtävänkuvan.
 • rennon mutta tarmokkaan työyhteisön ja 17 kivaa työkaveria.
 • palkkaluokan SYL 3 (1 275,20 euroa kuukaudessa) mukaista palkkaa mahdollisine koulutus- ja kokemuslisineen sekä erikseen sovittavan työn tuloksellisuudesta riippuvan tulospalkan.
 • erittäin hyvät työsuhteen edut.

Tehtävää voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@syl.fi viimeistään 12.3.2019. Mahdolliset työhaastattelut järjestetään 19.3. SYL:n toimistolla Helsingissä.

SYL korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita. Hakemukset käsitellään haun ensimmäisessä vaiheessa anonyymeinä. Tehtävään sovelletaan 3 kuukauden koeaikaa.

SYL 100 -projektin alle kuuluu ennen vuosijuhlavuotta 2021 ja itse juhlavuonna järjestettävät tapahtumat sekä historiantutkijoiden kirjoittama opiskelijaliikkeen historiaa kuvaava teos.

 

Lisätiedot:

Pääsihteeri Eero Manninen (p. 045 631 7145, etunimi.sukunimi@syl.fi).

Hallinto- ja talouskoordinaattori Aino Pekkarinen (p. 044 780 0202, etunimi.sukunimi@syl.fi)

 

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.