SYLin puheenjohtaja Lotta Leinonen Linnan juhliin – eduskuntavaalikampanjan värikkyys toistuu myös asussa

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) puheen­joh­ta­ja Lotta Leinonen osal­lis­tuu tasavallan presi­dent­ti Sauli Niinistön ja tohtori Jenni Haukion itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle Presidentinlinnassa 6. joulukuuta.

”On suuri kunnia päästä osallistumaan juhlaan ja nimenomaan edustamaan opiskelijoita. Ylioppilailla on ollut keskeinen rooli suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan rakentamisessa ja on hienoa, että vaikuttamistyömme nähdään tärkeänä edelleen”, Leinonen iloitsee.

Tänä vuonna merkityksellisin vaikuttamisprojekti on ollut keväällä järjestetyt eduskuntavaalit ja Säätytalolla pidetyt hallitusneuvottelut. SYL tapasi paljon ehdokkaita ja uuden kauden aloittavia kansanedustajia ahkerasti tuoden esille opiskelijoille tärkeitä teemoja, kuten toimeentulo ja koulutuksen rahoitus. Eduskuntavaalikampanja oli visuaaliselta ilmeeltään hyvin värikäs, ja värejä tullaan näkemään myös Leinosella Linnan juhlissa.

“Minulle oli tärkeää tehdä asu, jota pystyy muokkaamaan eri tarkoituksiin ja käyttämään myös myöhemmin. Opiskelijoiden edunvalvonta on usein painavaa asiaa, mutta värit tuovat leikkisyyttä. Menen ensi kesänä naimisiin ja aion käyttää samaa mekkoa myös häissäni”, Leinonen kertoo.

 

Lisätietoja:

SYLin puheenjohtaja Lotta Leinonen, p. 044 906 5004

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.