SYL:n sosiaalipolitiikan asiantuntijan sijaiseksi Petra Pieskä!

Tiedote 14.9.2021

 

SYL:n hallitus on valinnut kokouksessaan 10.9.2021 sosiaalipolitiikan asiantuntijan sijaiseksi Petra Pieskän. Sosiaalipolitiikan asiantuntijan tehtäviin kuuluu muun muassa opiskelijoiden hyvinvointiin, erityisesti mielenterveyteen, ja opiskeluterveydenhuoltoon sekä yhdenvertaisuuskysymyksiin vaikuttaminen. Pieskä aloittaa työssään heti syyskuussa ja sijaisuus jatkuu heinäkuuhun 2022 saakka.

“Olemme onnekkaita, kun saimme Petran täydentämään SYL:n asiantuntijajoukkoa. Petrasta saamme näkemyksellisen, positiivisen ja opiskelijan asiaan sitoutuneen asiantuntijan”, pääsihteeri Sonja Raitamäki iloitsee. 

Pieskä on aiemmin työskennellyt politiikan ja opiskelijoiden asian parissa Kokoomusopiskelijoiden pääsihteerinä ja toiminut opiskelijajärjestöissä Tampereella. 

“On ilo päästä osaksi suomalaisen ylioppilasliikkeen satavuotista historiaa ja sitä merkittävää vaikuttamista, jota SYL tekee opiskelijoiden hyvinvoinnin eteen”, Pieskä kommentoi.

Tervetuloa SYL:n porukkaan, Petra! 

 

Lisätietoja: 

Pääsihteeri Sonja Raitamäki, p. 040 741 1251, etunimi.sukunimi@syl.fi

Puheenjohtaja Annika Nevanpää,  p. 044 906 5007 etunimi.sukunimi@syl.fi

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.