Työpaikkailmoitus: Etsimme eduskuntavaalikoordinaattoria!

Etsimme

EDUSKUNTAVAALIKOORDINAATTORIA

osa-aikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen lokakuun puolivälistä toukokuun loppuun asti.

Eduskuntavaalikoordinaattorin keskeisin tehtävä on suunnitella ja toteuttaa eduskuntavaalien 2023 vaikuttavin kampanja ja hauskimmat tempaukset yhdessä SYL:n toimiston väen ja ylioppilaskuntien kanssa. Eduskuntavaalikampanjaa tehdään yhdessä Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:n kanssa.

Eduskuntavaalikoordinaattorin työpöydällä tulee olemaan erilaisten kampanjamateriaalien hankinta, viestintäkanavien päivittäminen, viestintä ylioppilaskunnille sekä tempausten ja tapahtumien ideointi, suunnittelu, koordinointi ja toteuttaminen. Toivomme sinulla olevan kokemusta eri sosiaalisten median kanavien sisällöntuotannosta sekä valmiutta hyödyntää ja soveltaa olemassa olevaa visuaalista ilmettä esimerkiksi kampanjan viestinnässä sekä tuottaa materiaaleja ylioppilaskuntien käyttöön. SYL:n viestintä on kolmikielistä, joten toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa ja katsomme englannin ja ruotsin taidot eduksi. Katsomme eduksi opiskelijaliikkeen tuntemuksen ja kiinnostuksen politiikkaa ja yhteiskunnallisia asioita kohtaan.

Työ SYL:ssä vaatii joustavaa, ennakkoluulotonta ja lämminhenkistä suhtautumista uusiin tuttavuuksiin, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Hyvät projektinhallinta- ja ongelmanratkaisutaidot ovat keskeisiä taitoja tässä tehtävässä.

Kaipaamme myös uutta jäsentä rentoon ja kunnianhimoiseen yhteisöömme. Toivomme, että haluat tulla aktiiviseksi osaksi työporukkaa ja sylliläisten joukkoa, lähteä silloin tällöin mukaan aftereille ja jakaa työkavereillesi huonoimmat ja parhaimmat vitsisi.

Me olemme

 • rento ja kunnianhimoinen työyhteisö täynnä kivoja työkavereita
 • 14 ylioppilaskuntaa ja noin 134 000 yliopisto-opiskelijaa edustava järjestö
 • tehokas edunvalvoja sekä rohkea yhteiskunnallinen vaikuttaja
 • reilu ja vastuullinen työnantaja
 • kiinnostuneita opiskelijan paremmasta huomisesta, suomalaisesta ja eurooppalaisesta koulutus- ja sosiaalipolitiikasta, työelämäkysymyksistä sekä kehitysyhteistyöstä.

Haluaisimme tarjota sinulle

 • erinomaisen mahdollisuuden päästä tekemään vaalikampanjaa suomalaisen järjestö- ja vaikuttajakentän ytimeen
 • kokemusta poliittisesti vaikuttavan kampanjan luomisesta
 • mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan tehtävänkuvan
 • rennon, mutta tarmokkaan työyhteisön ja 17 kivaa työkaveria
 • palkkaluokan SYL 3 (60 %:n työajalla 1497 €/kk) mukaista palkkaa mahdollisine koulutus- ja kokemuslisineen. 60 %:n työaika on TES:n mukainen 19,5 tuntia viikossa.
 • erittäin hyvät työsuhteen edut.

Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen on toimitettava Suomen ylioppilaskuntien liittoon sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@syl.fi viimeistään maanantaina 12.9.2022 klo 23.59.

Hakemuksen tulee sisältää seuraavat asiat:

 • Varsinainen hakemusteksti, jossa kerrot, miksi juuri sinä olisit erinomainen valinta tähän tehtävään.
 • Ansioluettelo.

Haastattelut järjestetään Helsingissä tiistaina 20.9. tai keskiviikkona 21.9. Valinta tehdään hallituksen kokouksessa 23.9.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Toteutamme rekrytoinnissa positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää.

Lisätiedot:

Katariina Henttonen
varapuheenjohtaja
044 906 5006
katariina.henttonen@syl.fi

Sonja Raitamäki
pääsihteeri
040 741 1251
sonja.raitamaki@syl.fi

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.