Uusia työntekijöitä SYL:n toimistolla!

Kevään ja kesän aikana SYL:n toimistolla on aloittanut uusia työntekijöitä. 

Veera Alahuhta aloitti työnsä hallinto- ja talouskoordinaattorin ja OSS-järjestöpalvelut Oy:n toimitusjohtajan sijaisena toukokuussa. Hänen vastuullaan on muun muassa SYL:n yleis- ja taloushallinto yhdessä pääsihteerin kanssa sekä liittokokouksen järjestelyt. 

“Elämä Lapinrinteellä on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin, sillä tehtävää arjen rattaiden pyörittämisessä riittää. Etenkin liittokokoukseen valmistautuminen on ollut iso osa omaa työpöytää, ja tahti sen osalta vain kiihtyy. Osaavan ja innostuneen SYL:n toimiston porukan kanssa on kuitenkin ilo tehdä töitä!”, Alahuhta kertoo. 

Alahuhta on aiemmin työskennellyt muun muassa Demarinuorten pääsihteerinä ja poliittisena suunnittelijana. Alahuhta on ollut SYL:n hallituksessa luottamustoimessa vuonna 2017. 

Yuri Birjulin taas aloitti SYL:n kansainvälisten asioiden ja EU-edunvalvonnan asiantuntijana elokuussa. Hänen työhönsä kuuluu muun muassa kansainvälisten opiskelijoiden ja EU-tason opiskelijaedunvalvonta sekä SYL:n kansainväliset järjestösuhteet esimerkiksi European Student Union ESU:ssa ja pohjoismaisten opiskelijajärjestöjen yhteistyöverkostossa NOM:ssa.

“Ensimmäiset viikot ovat olleet työntäyteisiä ja samalla todella innostavia. Kohokohtina ovat tähän mennessä olleet osallistuminen Eurooppafoorumiin sekä Eurooppalaiseen opiskelijakonferenssiin, ja pöydällä on ollut myös Afganistanin ja Valko-Venäjän opiskelijoita tukevan stipendijärjestelmän valmistelu“, Birjulin kertoo. 

Birjulin toimii tällä hetkellä Suomen YK-nuorisodelegaattina. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa Suomen suurlähetystössä Etelä-Afrikassa.

Tervetuloa SYL:n toimistolle, Veera ja Yuri!

Veeran ja Yurin yhteystiedot löydät SYL:n verkkosivuilta.  

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.