Veera Alahuhta SYL:n hallinto- ja talouskoordinaattorin sijaiseksi

Tiedote 12.4.2021

Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallitus on valinnut humanististen tieteiden kandidaatti Veera Alahuhdan hallinto- ja talouskoordinaattorin sijaiseksi. Alahuhta aloittaa työssään toukokuussa ja sijaisuus jatkuu elokuuhun 2022 asti. 

“Veera vakuutti järjestelmällisyydellään ja näkemyksillään esimerkiksi toiminnan mittaamisesta ja arvioimisesta. Uskon, että Veerasta saadaan erinomainen selkäranka mahdollistamaan SYL:n vaikuttamistyötä”, pääsihteeri Sonja Raitamäki summaa.

Hallinto- ja talouskoordinaattori vastaa muun muassa SYL:n yleis- ja taloushallinnosta yhdessä pääsihteerin kanssa ja liittokokouksen järjestelyistä. Hallinto- ja talouskoordinaattori toimii myös OSS-järjestöpalvelut Oy:n toimitusjohtajana. 

Alahuhta on aiemmin työskennellyt muun muassa Demarinuorten pääsihteerinä ja poliittisena suunnittelijana. Alahuhta on ollut SYL:n hallituksessa luottamustoimessa vuonna 2017. 

“Etenkin näin SYL100-juhlavuonna on erityisen hienoa palata ylioppilasliikkeen palvelukseen! Odotan innolla pääseväni tukemaan kollegoiden työtä sekä rakentamaan sujuvaa järjestöarkea muiden Lapinrinteen yhteisöjen kanssa”, Alahuhta iloitsee. 

Tervetuloa SYL:n porukkaan, Veera!  

 

Lisätiedot:

Pääsihteeri Sonja Raitamäki, p. 040 741 1251, etunimi.sukunimi@syl.fi

Puheenjohtaja Annika Nevanpää,  p. 044 906 5007 etunimi.sukunimi@syl.fi

Uusimmat julkaisut

Katso lisää
Syl contact us SYL LOGO
Kysymyksiä? Ota yhteyttä!
Olemme opiskelijaelämän asiantuntijat palveluksessasi. Vastaamme mielellämme kaikkiin opiskelijoihin ja korkeakoulutukseen liittyviin ajankohtaisiin kysymyksiin.